Pagina principală - București

Trasee autobuze R.a.T.B. *** Listă autobuze particulare în site

Galerie foto *** Galerie foto autobuze particulare

 

Autobuze Ikarus 256

 

*** Vehicule similare din: Brașov, Brăila, București, Constanța, Craiova, Ploiești, Tulcea ***

 

[Particulare]

[R.A.T.B.]

Ultima actualizare: 23.06.2014, 20:02.

(15 poze) 

Faceti click pentru a mari poza B-26-ZJZ pe Șos. Berceni.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-27-KXI pe Splaiul Independenței, mergând spre Piața Unirii.                                        Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-27-KXJ parcat pe Șos. Mihai Bravu.                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-27-KXJ - vedere din partea stângă.                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-28-ACF pe Sos. Viilor, mergând spre intersecția cu Str. Dr. C-tin. Istrate.                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-41-ARF parcat pe Șos. Olteniței.                                                                                 Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-45-UTA parcat pe Str. Serg. Ion Iriceanu.                                                                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-48-EOV parcat în apropierea Spitalului ,,Dr. Panait Sârbu".                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-50-UTA parcat pe Cal. Griviței.                                                                                   Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-63-DDV parcat pe Bd. Metalurgiei.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-67-CCS parcat pe Cal. Plevnei.                                                                                   Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-87-DDV pe Str. Brașov.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-87-DDV pe Cal. Crângași.                                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-93-ARF parcat pe Șos. Olteniței.                                                                                 Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-94-MDG pe Strr. Turnu Măgurele, mergând spre Str. Emil Racoviță.                            Foto: Dr2005.