Despre forum

Tot ce trebuie să ştiţi despre acest forum

Despre forum

Mesajde Administrator » Joi 20 Dec 2012, 04:09

Începând cu data de 1 Ianuarie 2013, va fi lansat un nou forum dedicat transportului în comun. Înscrierea utilizatorilor va fi permisă începând cu 31.12.2012, la fel şi postarea mesajelor.

Forumul vine să completeze oferta site-ului http://www.transport-in-comun.ro, site care - prin paginile sale - a dovedit un interes din ce în ce mai mare în rândul utilizatorilor care caută fotografii şi informaţii de calitate, într-o structură uşor de urmărit. Voi, cei peste 900 de vizitatori unici care trec zilnic prin paginile familiei de site-uri Transport-in-comun.ro aţi făcut posibilă înfiinţarea acestei comunităţi virtuale.

Cu siguranţă mulţi dintre cei care citesc acest mesaj se vor întreba ,,mai e nevoie de încă un forum?".

Da, este nevoie, chiar mai mare decât oricând. Pentru că peisajul forumistic autohton a fost, de-a lungul timpului, presărat cu scandaluri, furturi de conţinut şi administratori aserviţi politic sau comercial, iar mulţi administratori de astfel de forumuri le conduc cu o mână de fier, interzicând orice părere contrară celei proprii.

M-am săturat de forumuri unde nu se poate scrie liber, unde administratorii sunt fie aserviţi politic, fie linguşitori fără pereche la adresa unor societăţi comerciale (fie ele de stat sau private), fie ambele (cel mai rău), iar orice părere contrară este urgent îndepărtată, iar utilizatorul aspru sancţionat!

M-am săturat de forumuri cu regulamente vagi, aplicate strict după placul administratorului, în ciuda faptului că majoritatea acestor personaje se laudă că totul se face doar în litera regulamentului!

M-am săturat de regulamente aplicate retroactiv, de furturi de baze de date şi alte materiale acoperite de drepturi de autor şi apoi distribuirea lor gratuită pe internet sau în alte medii!

M-am săturat de administratori şi moderatori care privesc de sus utilizatorii de rând şi care se dau atotştiutori, însă întotdeauna răspund cu ,,au fost multe, dar nu le pot spune"!

M-am săturat de forumuri unde unii utilizatori sunt ,,mai egali" decât alţii!

M-am săturat să văd forumuri care instigă la încălcarea legii şi care acceptarea şi ascund faptului că alţii încalcă legea, mai ales când acei ,,alţii" sunt regii autonome de transport local!

M-am săturat de forumuri al căror scop unic e să aibă cât mai multe mesaje!

M-am săturat de forumuri cu structuri complicate, cu secţiuni şi topice care nu corespund realităţii!

M-am săturat de forumuri cu administratori şi moderatori care nu ştiu să scrie corect şi nu ştiu să se exprime!

Dacă şi tu te-ai săturat de cele de mai sus, începând cu 1 Ianuarie 2013 eşti invitat să te alături forumului Transport-in-comun.ro! Ce oferă acest forum?
- posibilitatea de a te exprima liber, fără teama că poţi supăra pe cineva din echipa de administrare prin convingerile tale
- garanţia că nu vei fi privit de sus şi că vei fi ajutat să aduni cât mai multă informaţie din domeniul transportului în comun şi feroviar
- garanţia că nu ţi se vor cere niciodată bani, adăugarea de reclame la forum în paginile personale sau alte servicii pentru a participa la forum
- o echipă de administratori şi moderatori cu experienţă, atât pe partea de conţinut, cât şi pe partea tehnică (phpBB, baze de date, găzduire web etc.)
- un regulament şi o listă de sancţiuni bine definite şi uşor de înţeles şi posibilitatea de a contesta sancţiunile primite

Forumul Transport-in-comun.ro a fost structurat astfel încât atât căutarea, cât şi postarea de noi mesaje să fie cât mai uşoară. Desigur, în funcţie de interesul utilizatorilor pentru anumite subiecte, se vor face modificări în structura forumului.
Câteva topice au fost începute, pentru a oferi o bază de la care să fie pornite discuţii.

TE AŞTEPTĂM!

Dragoş Anoaica, 31.12.2012
---
Transport-in-comun.ro *** Regulament forum *** Înregistrare
Avatar utilizator
Administrator
Site Admin
 
Mesaje: 29
Membru din: Dum 21 Oct 2012, 15:43

Re: Despre forum

Mesajde Dr2005 » Dum 21 Iul 2013, 23:40

Atragem atenţia viitorilor utilizatori că, în cazul tentativei de înregistrare pe forum cu nume de utilizator sau adrese de e-mail ce conţin obscenităţi sau încalcă regulamentul, conturile respective nu vor fi activate. De asemenea, vor fi făcute reclamaţii furnizorilor de servicii de internet şi autorităţilor competente :!:
Avatar utilizator
Dr2005
Site Admin
 
Mesaje: 2688
Membru din: Dum 21 Oct 2012, 22:25
Localitate: Bucureşti, Sector 6, Drumul Taberei

Re: Despre forum

Mesajde Administrator » Lun 21 Oct 2013, 22:26

Astăzi am împlinit un an de la primele teste efectuate cu forumul :)
Avatar utilizator
Administrator
Site Admin
 
Mesaje: 29
Membru din: Dum 21 Oct 2012, 15:43

Re: Despre forum

Mesajde Alexandru » Sâm 03 Ian 2015, 18:05

Forumul Transport In Comun a implinit 2 ani de la creare. Acest forum si-a castigat putini utilizatori in cei 2 ani prin adevar si nu prin minciuna, manipulare, actiuni dictatoriale si ingradirea libertatii de exprimare asa cum se intampla pe alte forumuri. Speram sa fiti alaturi de noi si in anii ce urmeaza.
Nu poti sa arati ca esti drept in fata unei lumi intregi, daca nu esti drept cu tine insuti si cu persoanele din jurul tau.
http://www.transport-in-comun.ro
Avatar utilizator
Alexandru
Site Admin
 
Mesaje: 271
Membru din: Mar 23 Oct 2012, 14:41
Localitate: Bucuresti -Sector 2


Înapoi la Regulament

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
Acest site foloseşte cookie-uri - Termeni şi condiţii de utilizare
Powered by Dr2005