133 scrie:Vrei sa zici ca le aduce lor beneficii pe termen lung, ca le mai cumparam ce au de vanzare din cand in cand. Este o interdependenta aici dar ati fost trepanati cu metoda "catelusul". Va da mancare stapanul dati din coada, va bate stapanul ca are crize pe chelie... dati din coada.
Va vand produse pe datorie pe care le cumparati cu bani tipariti de ei. Produc cat vor tiparesc cat vor. Pot sa nu tipareasca ca sa va tina datori. Daca nu va indatorati tiparesc in exces ca sa va stergeti cu banii la cvr. How nice... Dar noi am mai trait asta in anii 90 stiam la ce ne putem astepta de la partenerii nostri.
"Puterea" vine din influenta, problema este ca popoarele nu mai pot fi influentate de servitorii acestor state care emana nesimtire, demagogie, fals si pleava prin toate gaurile. Necesitatile primare nu pot fi ignorate. Daca apa calda si caldura nu ie... nimic nu mai ue. Mie imi trebuie apa calda nu auschwagen.
133 scrie:P.S. Daca horhe semeon si marea lui limuzina auschwagen arteon in culoare preferentiala sunt extremi si da dreapta si de orice altceva inafara de slugi de schimb de la berlin atunci eu sunt teoctist. Dar e posibil sa va treziti cu ei in tron ca vot de blam, chiar daca lumea nu se identifica neaparat cu ei si securistii jubileaza ca "aur are o strategie falimentara ca nu reuseste sa vectorizeze curentul de nemultumire din societate", citez o televiziune mov.
133 scrie:Da da cum sa nu, masina de politie trebuie sa nu faca discrepanta cu limuzinele din coloana oficiala, ca de altceva nu se mai ocupa, Bucurestiul este jungla si pestera (ca n-a exagerat total nici neamtul ala cand a zis westul salbatic, doar ca e estul), noroc ca suntem un popor cat de cat civilizat si infranat altfel era pandemonium deja la ora asta la cata treaba isi mai face militia.
133 scrie:Eu o zic clar si raspicat nu ne permitem achizitia asta, faptul ca sifoneaza banii din pee nee ree ree si fvnduri europene pe tampenii fals necesare dar obligatoriu made in germoney va mari discrepantele si dezechilibrele din muiunea euroesuata pana cand se va rupe.
133 scrie:Si ce sa scriem despre Bucuresti? Ca primaria a montat aproximativ zero luminite de sarbatori? Zero pe Balcescu aproximativ zero pe Magheru, zero pe Ipatescu... scuzati Catargiu... Noroc cu sectorul 4 si anul asta ca altfel eram fix ca in grota.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator