Cetatenii bruneti au inceput sa se revolte prin STB vis-a-vis de (citez) "inventia covid" dar probabil mai au ceva frustrari legate si de ratarea amnistiei & gratierii si nivelul de trai pe care si-l scad singuri refuzind sa aibe apucaturi si preocupari productive sau sa se comporte integrativ. Simptomele sunt in general cele clasice, clandestinism, comportament neadecvat de la zbierate si injuraturi pana la jocuri de fotbal prin tramvaie. Despre lipsa mastilor sau purtarea lor in moduri inutile pe gusa nu mai pomenesc, este in coada listei.
Daca prin metrou mai vad patrule de politie prin STB bate vantul. Daca o sa ramana in sarcina calatorilor sa ia atiitudine impotriva huliganilor clandestini cred ca se vor refugia toti in alternativa masinii personale, bicicletei, trotinetei electrice s.a.m.d. Mi se pare cam prea mult ca eu sa-mi platesc calatoria iar pe
cetatenii problema sa-i subventioneze primaria la deplasarea din punctul X in punctul Y iar bunplatnicii sa calatoreasca in conditiile produse de rauplatnici. Iar in felul asta distrugerile in cadrul parcului circulant vor fi irecuperabile.
Despre controlori... este cum am spus, orbiteaza in jurul capetelor de linie, doar doar mai prind 1 - 2 calatori izolati per vehicul. Ar putea la fel de bine sa nu mai existe sau sa fie reconvertiti profesional in... soferi.