Pagina principală - București

Trasee autobuze R.A.T.B. *** Listă autobuze particulare în site

Galerie foto *** Galerie foto autobuze particulare

 

Autobuze MAN NL202

 

*** Vehicule similare din: Brașov, Craiova, Ploiești, Târgoviște ***

 

Aceste autobuze NU aparțin R.A.T.B.

Ultima actualizare: 01.08.2012, 00:34.

(8 poze)

 

Faceti click pentru a mari poza B-16-KYJ pe Cal. Griviței.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-18-KCJ în fața Gării Băneasa.                                                                                      Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-18-KCJ - vedere din față.                                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-69-RSL luând curba dinspre Str. Industriilor spre Drumul între Tarlale.                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza IF-04-HCO.                                                                                                                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza IF-04-HCT pe Cal. Griviței.                                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza IF-04-HCY în Piața Eroii Revoluției.                                                                                Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza IF-04-HCY în Piața Eroii Revoluției.                                                                                Foto: Dr2005.