Pagina principală - București

Trasee autobuze R.A.T.B. *** Listă autobuze particulare în site

Galerie foto *** Galerie foto autobuze particulare

 

Midibuze Mercedes Cibro

 

Aceste vehicule NU aparțin R.A.T.B..

 

*** Vehicule similare din: Brașov, Constanța, Ploiești, Târgoviște ***

Ultima actualizare: 14.07.2012, 22:31.

(17 poze)

 

Faceti click pentru a mari poza B-15-KDI pe Cal. Griviței.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-43-CDI în Comuna Chiajna.                                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-53-CDI pe Cal. Griviței.                                                                                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-69-FZR pe Cal. Griviței.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-69-GJV pe Șos. N. Titulescu.                                                                                      Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-69-GJV pe Str. Witting.                                                                                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-82-EYY pe Șos. Orhideelor.                                                                                        Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-82-EYZ pe Bd. Dinicu Golescu.                                                                                   Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-82-FAK pe linia 445, pe Bd. Dimitrie Pompei, mergând spre Șos. Pipera.                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-82-FAX pe Bd. Dinicu Golescu.                                                                                  Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-86-CNY pe Șos. Ștefan cel Mare.                                                                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-86-CNY pe Str. Witting.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-88-AYI pe Bd. Iuliu Maniu.                                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-88-AYO pe Șos. N. Titulescu.                                                                                     Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-88-AYP pe Bd. Iancu de Hunedoara.                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-93-KDY pe Șos. N. Titulescu.                                                                                     Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-95-WXX pe linia 445, pe Bd. Dimitrie Pompei, mergând spre Șos. Pipera.                   Foto: Dr2005.