Pagina principală - București

Trasee autobuze R.A.T.B. *** Listă autobuze particulare în site

Galerie foto *** Galerie foto autobuze particulare

 

Autobuze Ikar(b)us Ik4

 

*** Vehicule similare din: Constanța ***

 

[Particulare] [R.A.T.B.] [Intervenții R.A.T.B.]

 

Particulare

Ultima actualizare: 26.01.2011, 03:16.

(22 poze)

 

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH pe Str. Turnu Măgurele.                                                                                Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH pe Str. Turnu Măgurele, mergând spre intersectia cu Str. Emil Racovită.        Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH pe Sos. Oltenitei.                                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH parcat pe Sos. Oltenitei.                                                                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH - vedere din fată.                                                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH - farurile.                                                                                                      Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH - vedere din spate - dreapta.                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH - vedere din spate.                                                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH - roata din spate - dreapta.                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH - cabina de conducere.                                                                                                   Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-DWH - corp de iluminat din salon.                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-15-WFX mergând pe Sos. Berceni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-15-WFX - vedere din spate - dreapta.                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-15-WFX pe Str. Turnu Măgurele.                                                                                Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-32-YEY (casat) pe Bd. N. Grigorescu.                                                              Foto: Stefan Puscasu.

Faceti click pentru a mari poza B-32-YEY (casat) parcat pe Str. Nitu Vasile.                                                                                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-32-YEY (casat) - vedere din spate - dreapta.                                                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-32-YEY (casat) - vedere din spate.                                                                                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-32-YEY (casat) - cabina de conducere.                                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-32-YEY (casat) - interiorul văzut pe geam.                                                                                     Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-37-JAN pe Drumul Taberei (Ramura de Nord).                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-37-JAN - vedere din spate - stânga.                                                                             Foto: Dr2005.