Pagina principală - Trenuri

Infrastructură si reportaje

 

Altele

 

Ultima atualizare: 30.11.2009, 19:59.

(56 poze)

 

Linie în apropierea H. Bariera Domnesti.                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Macaze de intrare în S.I.R.V. Brasov. Acestea au fost dezafectate la ordinul primarului Brasovului in anul 2007, materialul rulant aflat in interiorul atelierelor fiind scos in ultima clipă, pe linia în curs de dezafectare. Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Macaze de intrare în S.I.R.V. Brasov.                                                                               Foto: Dr2005.

Linie în apropierea Gării Beuca.                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Injectie retea în apropierea Gării Chitila.                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie de acces în Combinatul Făgăras.                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie în zona Văii Jiului.                                                                                                     Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Consolă în Gara Medgidia.                                                                                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod peste magistrala 800 în Medgidia, spre Medgidia Est h..                                       Foto: Alex Chirilă.

Linie în apropierea Gării Mirosi.                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod pe Valea Oltului.                                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod pe Valea Oltului.                                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod pe Valea Oltului.                                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod pe Valea Oltului.                                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod pe Valea Oltului.                                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod pe Valea Oltului.                                                                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod pe Valea Oltului.                                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod pe Valea Oltului.                                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod pe Valea Oltului.                                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod pe Valea Oltului.                                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod în aporpierea Gării Pitesti.                                                                                         Foto: Dr2005.

Primul stâlp de electrificare a Căii Ferate Române, aflat în Gara Predeal.                                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul vechi si podul nou peste Râul Olt de la Proieni. Podul vechi a fost scos din uz la 27 iunie 2007. Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul vechi peste Râul Olt de la Proieni.                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul vechi peste Râul Olt de la Proieni.                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul vechi peste Râul Olt de la Proieni.                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul nou peste Râul Olt de la Proieni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul nou peste Râul Olt de la Proieni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul nou peste Râul Olt de la Proieni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul nou peste Râul Olt de la Proieni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul nou peste Râul Olt de la Proieni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul nou peste Râul Olt de la Proieni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul nou peste Râul Olt de la Proieni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul nou peste Râul Olt de la Proieni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul nou peste Râul Olt de la Proieni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Podul nou peste Râul Olt de la Proieni.                                                                             Foto: Dr2005.

Pod peste Râul Sadului pe linia Brasov - Sibiu.                                                                Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Catenară în zona Gării Saligny.                                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie în apropierea statiei Sânnicolau Nord.                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie în apropierea statiei Sânnicolau Nord.                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie în apropierea statiei Sânnicolau Nord.                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie în apropierea statiei Sânnicolau Nord.                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie în apropierea Remizei Socola.                                                                                  Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie în apropierea Remizei Socola.                                                                                  Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie în apropierea Remizei Socola.                                                                                  Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie încălecată (ecartamente de 1435 mm si 1524 mm) în apropierea Remizei Socola.      Foto: Dr2005.

Pod la intrarea dinspre Brasov în statia Tălmaciu.                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Linie în apropierea statiei Târgusor Dobrogea.                                                                  Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod peste Râul Sabar în localitatea Vidra (linia 902 Bucuresti Progresu - Giurgiu).             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod peste Râul Sabar în localitatea Vidra.                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod peste Râul Sabar în localitatea Vidra.                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod peste Râul Sabar în localitatea Vidra.                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod peste Râul Sabar în localitatea Vidra.                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod peste Râul Sabar în localitatea Vidra.                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod peste Râul Sabar în localitatea Vidra.                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Pod peste Râul Sabar în localitatea Vidra.                                                                                          Foto: Dr2005.