www.transport-in-comun.ro/targoviste

 

    Acest site este dedicat transportului în comun (local şi interurban) din Municipiul Târgovişte şi restul judeţului Dâmboviţa. Scopul site-ului, ca şi al celorlalte site-uri din ,,familia" www.transport-in-comun.ro , este furnizarea de informaţii utile şi fotografii, în acest caz din zona judeţului Dâmboviţa.

    Fotografiile sunt redenumite şi ordonate după acelaşi tipar: Număr de înmatriculare - numărul traseului - nr. de ordine al pozei cu acel vehicul. În locul traseului pot apărea şi alte combinaţii de cifre şi litere:

- 000: nu se distinge / nu se cunoaşte / nu este afişată linia

- 0CS: cursă specială

- 0SR: se retrage la agaraj

- Cnv: cursă convenţie

- Def: defect

- Dep: garaj

    În cazul autobuzelor private şi al altor vehicule se va folosi următorul tipar: Număr de înmatriculare - Localitatea în care a fost făcută fotografia - nr. de ordine al pozei cu acel vehicul. În cazul vehiculelor fotografiate în Târgovişte, rubrica localităţii lipseşte. De asemenea, sunt prezentate şi o serie de vehicule ce leagă localităţi din judeţul Dâmboviţa de localităţi ale altor judeţe, dar apartin unor firme judeţul Dâmboviţa, dar şi autobuze din alte judeţe fotografiate în Târgovişte.

   

    Aveţi la dispoziţie şi o listă cu parcul AITT, dar şi una cu autobuzele particulare prezentate pe site.

 

    Începând cu data de 2.09.2011, site-ul s-a mutat la adresa www.transport-in-comun.ro/targoviste !