Pagina 1 din 1

Italia

MesajScris: Mar 10 Noi 2015, 20:15
de ADY881
Se pare că italienii sunt cam asemănători cu românii, nu doar dpvd a limbii, dar și CA COrupție.
Un exemplu recent din Italia, este o linie de monorail care se va construi în Bologna.
Per total monorailuri se mai fac ca să se lege terminalul de o stație de cale ferată apropiată, însă imbecilii ăștia fac o linie de monorail din buricul orașului până în suburbia orașului de 5km, ca să lege gara feroviară de aeroport!
Și calea ferată trece la 1km de aeroport, deci ăștia trebuiau să facă un pod de 1km, ca să unească calea ferată de aeroport +stație.
Și cel mai imbecil este faptul că monorailurili lu pește au o capacitate de 100 oameni = ca un mercedes CITARO! Iar capacitatea de transport este de doar 210 oameni/sens/oră! Adică acest ”transport public” are o capacitate de transport mai mică decât o bandă de mașini (care stau în ambuteiaj)... adică acest monorail nu este ineficient, ci ULTRA-Ineficient!
Aste este o MEGA țeapă dată statului Italian!

PS Readuc aminte că în Sidney și Moscova(unde aceeași companie a vândut ramele) își desființează liniile de monorail, deoarece sunt ineficiente și scumpe în mentenanță.
Imagine
Imagine
Salut hoților din metrorex din Bologna, se pare că și italienii au luat exemlu de la M6.

Re: Italia

MesajScris: Mar 17 Noi 2015, 21:45
de Dr2005
Depinde câte garnituri pot fi introduse pe traseu.
Monoraiul din Moscova nu se desfiinţează, chiar dacă Evgheni Mihailov - director adjunct al direcţiei de transport din Moscova în anul 2012 - nu-l prea are la inimă. Până la urmă a fost integrat tarifar în reţeaua de metrou. E drept, are o capacitate de transport mai mică decât un tramvai... dar măcar are toată calea deasupra solului, nu poate avea conflicte de trafic cu alte moduri de transport. În rest... orice sistem de transport mic - când ai altele mai extinse - nu va fi rentabil, vezi troleul din Slatina.