Dr2005 scrie:Este posibil ca grupul ,,Utilizatori recent înregistraţi" (utilizatorii cu mai puţin de 10 mesaje) să nu poată trimite mesaje private. Nu ştim de ce, setările sunt făcute astfel încât să poată fi trimise astfel de mesaje. În cazul în care depăşiţi cele 10 mesaje şi tot nu puteţi folosi mesageria privată, vă rugăm să ne anunţaţi postând în acest topic sau pe mail (transportbucuresti.trei(a)gmail.com).
Buna seara! Am vazut in aceasta seara ca un cont cu numele Tudose Dumitru de pe forumul dumneavoastra a fost exclus si sters de pe site in iulie a.c.
Vreau sa va atrag atentia, chiar daca e cu intarziere destul de mare ( eu nici macar nu stiam de existenta acestui forum pana in aceasta seara) asupra faptului ca sus numitul cont NU A FOST CREAT DE MINE personal si nu am fost eu cel ce a proferat insulte si alte lucruri pe care le-ati scris in motivarea excluderii.
Eu nu am absolut nici o legatura cu acel cont ce imi poarta numele in mod ilegal, acesta a fost creat in mod special de catre fosti prieteni, actuali dusmani, in scopul discreditarii mele in fata posibililor useri de pe forumul dumneavoastra care ma cunosc si de pe alte site-uri. Am marea rugaminte la dumneavoastra sa publicati cat mai curand acest drept la replica pe forum, chiar daca a trecut de mult timp acel termen de contestare a excluderii, dar, repet, eu nu am stiut pana acum de existenta acestui forum.
De asemenea, as avea marea rugaminte la dumneavostra, daca mai detineti in baza de date, sa-mi transmiteti si mie adresa de e-mail folosita la inscrierea pe forum a sus-numitului cont, precum si IP-ul/urile de pe care s-au postat mesaje pe acest forum, in vederea identificarii de catre organele abilitate a persoanelor care au facut acest lucru si tragerea acestora la raspundere conform legii.
Va multumesc anticipat si va doresc o seara cat mai placuta!
Cu respect, Tudose Dumitru, cel real! Numai bine domnilor si astept raspuns cat mai curand!
Rathgeber2523 scrie: eu zic sa terminati cu Stancea
Kaba Adrian scrie:Insa as mai avea o rugaminte, sa scoateti asta
Înapoi la Sugestii şi reclamaţii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori