Acuma deja inventezi din burta. Ca eu nu-mi amintesc sa fi fost vreodata subventionata parcarea.

Ori ai o economie coerenta si stii ce vrei ori patru ani gonesti lumea cu biciul incalzirii globale sa mearga toti cu transportul public si patru ani dai cu biciul "cresterii economiei" care sa acopere spalarea de bani, sa fie toti selfmanageable (ce atata protectionism) si sa-si ia toata lumea masina si sa se descurce.
La noi e un pas inainte un pas inapoi. N-am inteles ce treaba are surplusul de masini cu tariful de parcare. Tariful se vrea crescut din cauza ca primariile au spart banul public fara sa consulte cetateanul si nu mai au bani, nu are nici o legatura cu altceva. Si li se pare ca au gasit de unde sa acopere stadioanele cov-inutile, metrourile cu japca care cara aer, cel mai scump viraj la stanga hobanat, greentrack-ul fara impiegat de robinet, trotuarul nerulant ever, companiile minicibizare si catedrala neamului-capra. Nici vorba sa mai deconteze publicul larg deciziile inepte ale unor imbecili spagari ca in 2010! La
beciul domnesc cu ei!

P.S. Locurile de parcare ADP organizate de la 1970 la 1990 n-au vazut in 50 - 30 ani decat niste dungi de vopsea alba din cand in cand si aia diluata de se sterge prematur. Dupa 30 - 50 de ani de incasare anuala a tarifului le-o ajunge si de un indicator daca nu-l mai cumpara la de 10 ori pretul real.

Ramane cum am zis eu, subventiile la caldura si transportul public se acorda discriminatoriu, unii sunt scutiti de plata din varii "motive" sau filozofii de viata, altii fac afaceri cu subventiile pe care le primesc teoretic pentru ca nu-si permit serviciul la pretul intreg, pe cand tariful de parcare e la fel pentru toti si sunt nspe mii de cazuri in care sunt apartamente date la inchiriat de proprietarii mutati la curte in Ilfov, care si-au lasat masina impozitata "la bloc" ca sa foloseasca locurile ADP neregulamentar chiriasii cu masini de provincie. Iar la ei in Ilfov urla ca sunt strazile de pamant si se rupe masina desi nu platesc impozit pentru masina acolo deci se presupune ca nu au masina. Deci este o mica mare iluzie ca toate masinile inmatriculate B sunt parcate in Bucuresti. Buna parte din ele sunt in Ilfov si chiar mai departe.
Daca se scumpeste parcarea o sa chemam antifrauda pentru TOTI acesti
afaceristi de carton descurcareti in afara regulamentelor la fel ca primarii care isi incredinteaza direct contracte firmelor de casa, "afaceristi" care fac gargara gratuita sa se scumpeasca parcarea ca o platesc chiriasii nu ei!

Acesti neicanimeni migratori ajunsi primari au uitat ca doar acum 30 de ani exista notiunea de "buletin de Bucuresti". Poate nu e o idee buna sa-si forteze norocul.

L.E. Ar face bine dom' primarii ca in aplicatiile alea smechere pentru parcari care iti solicita ITP si RCA actualizat sa introduca urgent rubica RAPORTEAZA UN ABUZ, unde sa dam cu subsemnatul unde se folosesc neregulamentar locurile de parcare. Altfel s-ar putea sa le pice un abuz in serviciu lor.