Pagina 1 din 1

Nemultumiri si proteste ale calatorilor

MesajScris: Mar 17 Mar 2015, 16:35
de Alexandru
Grupuri civice și comunități încep să se mobilizeze împotriva Metrorex. Motive de indignare există: noi scumpiri la abonamente și scoaterea cartelei de 62 de călătorii (cea mai avantajoasă pentru călători), dar și decizia de achiziționare de vagoane de tren mai scumpe din Spania în detrimentul vagoanelor de producție românească.

Mai multe despre scumpiri și cartela de 62 de călătorii: http://mt.ro/web14/transparenta-decizionala/consultare-publica/acte-normative-in-avizare/763-proiectul-de-ordin-al-ministrului-transporturilor-privind-ajustarea-tarifelor-la-calatoria-cu-metroul. Propunerile/opiniile/sugestiile celor interesaţi pot fi transmise până pe data de 23.03.2015.

Mai multe despre achiziția vagoanelor: http://www.romaniacurata.ro/de-ce-a-ales-metrorex-sa-cumpere-vagoanele-mai-scumpe-din-spania-si-nu-pe-cele-mai-ieftine-din-romania-cum-ne-jucam-cu-sute-de-locuri-de-munca-si-cu-sute-de-milioane-de-euro/

Stirea de pe Metropotam: http://metropotam.ro/La-zi/grupurile-civice-pregatesc-proteste-impotriva-deciziilor-metrorex-art5531890010/

Re: Nemultumiri si proteste ale calatorilor

MesajScris: Mar 17 Mar 2015, 16:38
de ADY881
Au mai uitat sa se mobilizeze si contra constructiei linei inutile M6, procii astia subterani vor sa ne fure cu 1 miliard de euro!

Re: Nemultumiri si proteste ale calatorilor

MesajScris: Mie 18 Mar 2015, 12:54
de Dr2005
Petiţia aia nu va considerată colectivă, presupunând că cineva o va depune la Registratură în timp util. Singurul mod de primire pentru petiţiile colective e pe hârtie, cu nume şi adresă în clar şi semnătură olografă. Petiţiile on-line au doar o listă de nume, care nici nu se poate verifica (există în petiţia de mai sus şi nume fictive).