Pagina principală - Bucureşti

Galerie foto

 

Utilaje / camioane / alte vehicule

 

Aceste vehicule nu aparţin R.A.T.B.!

 

*** Vehicule similare din: Braşov, Constanţa, Craiova, Ploieşti, Slatina, Târgovişte, Târgu-Jiu, Tulcea ***

 

Ultima actualizare: 25.06.2012, 02:23.

(77 poze)

 

Faceti click pentru a mari poza A-23515 pe Cal. Griviţei.                                                                                                 Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-48966 pe Prel. Ghencea.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-056606 expusă la TIB 2007.                                                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Autogunoiera B-63069 a Supercom pe Bd. Pache Protopopescu.                                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza AG-12-WIL pe Şoseaua de Centură.                                                                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-03-NFA pe Bd. Ion Mihalache.                                                                                   Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-05-BUJ pe Şos. Mihai Bravu.                                                                                      Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-06-RLX pe Str. Braşov.                                                                                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-09-CON parcat în apropierea intersecţiei Str. Petre Ispirescu cu Şos. Antiaeriană.        Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-11-FRE pe Cal. Griviţei.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-13-HCB pe Str. Fluviului.                                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-14-EXV pe Bd. Theodor Pallady.                                                                                Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-14-FTI pe Bd. Theodor Pallady.                                                                                  Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-15-BRS pe Prel. Ghencea.                                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-15-GHL pe Prel. Ghencea.                                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-18-DDT parcat pe Str. Poiana Pietrei.                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-18-DDT şi B-86-CNT parcate pe Str. Poiana Pietrei.                                                  Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-18-TSG pe Str. Turnu Măgurele.                                                                                  Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-20-XPG pe Cal. Griviţei.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-22-AVR pe Cal. Giuleşti.                                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-22-CBT pe Cal. Giuleşti.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-22-DHB pe Bd. Bucureştii-Noi.                                                                                   Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-22-JEA pe Bd. Theodor Pallady.                                                                                 Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-22-RCF pe Cal. Giuleşti.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Camion Bucegi cu motor Saviem B-23-GDE pe Str. Turnu Măgurele.                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-24-DTI pe Bd. Iuliu Maniu.                                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-24-UWK pe Bd. Timişoara.                                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-24-WWL pe Bd. Ion Mihalache.                                                                                  Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-25-KRW pe Prel. Ghencea.                                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-26-EOZ pe Şos. Bucureşti-Ploieşti.                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-27-CNZ pe Cal. Dudeşti.                                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-27-KLR pe Prel. Ghencea.                                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-29-NPO.                                                                                                                     Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-29-NPO - vedere din faţă.                                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-31-AEK pe Bd. G-ral. Vasile Milea.                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-31-HWS luând curba dinspre Str. Valea Oltului spre Prel. Ghencea.                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-31-HWS - remorca.                                                                                                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-33-GBA pe Str. Nicolae Teclu.                                                                                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-35-DFE pe Prel. Ghencea.                                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-45-HNX pe Prel. Ghencea.                                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-46-SPB pe Cal. Griviţei.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-47-CNT şi B-32-CNT parcate pe Str. Poiana Pietrei.                                                  Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-51-GHK pe Cal. Griviţei.                                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-54-ABV pe Bd. Nicolae Grigorescu.                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-54-EMJ pe Str. Izvorul Rece.                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-56-MNU pe Prel. Ghencea.                                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-60-BND pe Prel. Ghencea.                                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-60-PDS pe Şos. Gării Obor, mergând spre Gara Obor.                                                Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-60-UDF pe Cal. Griviţei.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-63-BUJ pe Şos. Mihai Bravu.                                                                                      Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-64-BUJ luând curba dinspre Str. Valea Oltului spre Prel. Ghencea.                               Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-69-TEH, luând curba dinspre Str. Valea Oltului spre Prel. Ghencea.                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-70-UPW pe Şos. N. Titulescu, lucrând la construirea Pasajului Basarab.                                        Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-70-UPW pe Şos. N. Titulescu, lucrând la construirea Pasajului Basarab.                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-72-TLC pe Splaiul Independenţei.                                                                                Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-75-BCB pe Şos. Oltenitei.                                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-83-CCF pe Cal. Griviţei.                                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-92-MCF pe Podul Grozăveşti.                                                                                     Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-95-EAM parcat în apropierea Podului Constanţa.                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-95-FIZ pe Bd. Timişoara.                                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-98-TRN parcat sub Podul Grant.                                                                                 Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza BR-53-000 pe Drumul Taberei (Ramura de Nord).                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza BZ-04-VHP parcat în fata Gării Bucureşti Băneasa.                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza CT-28-MCV pe Prel. Ghencea.                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza IF-01-ECL pe Prel. Ghencea.                                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza IF-04-PBG pe Cal. Griviţei.                                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza MAI-11517 pe Cal. Giuleşti.                                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza MAI-22767 pe Cal. Rahovei.                                                                                          Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza MAI-22892 pe Bd. Theodor Pallady.                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza MAI-22892 pe Bd. Theodor Pallady.                                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza MM-82-SVP pe Şoseaua de Centură.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza TR-03-FXU luând curba dinspre Str. Valea Oltului spre Prel. Ghencea.                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza VN-03-SEH pe Str. Industriilor.                                                                                      Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Camion Bucegi în zona haltei Pajura Hm..                                                                         Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Camion Roman parcat pe Splaiul Unirii, în apropierea Cart. Rezidenţial Splaiul Unirii.        Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Macara Stalowa Wola de 35 de tone pe Drumul Sării.                                                      Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza Macara Telemac pe Str. Nicolae Teclu.                                                                            Foto: Dr2005.