Pagina principală - București

Trasee autobuze R.A.T.B. *** Listă autobuze particulare în site

Galerie foto *** Galerie foto autobuze particulare

 

Autobuze Irisbus Arway

 

*** Vehicule similare din: Târgoviște ***

Ultima actualizare: nespecificat.

(8 poze)

 

Faceti click pentru a mari poza A-10638 pe Bd. Iuliu Maniu.                                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-31-ZSP pe Bd. Ghencea.                                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-63-VMK pe Str. Brașov.                                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-63-VWI pe Str. Turda.                                                                                                Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-63-VWS.                                                                                                                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-86-BHC în autogara din Cal. Griviței.                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza IF-70-CSC în Com. Chiajna, pe Drumul Gării.                                                                 Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza IF-70-CSC - vedere din față - stânga.                                                                              Foto: Dr2005.