Pagina principală

 

28.06.2007

 

 

In perioada sambata 30.06. ora 0.30 – luni 02.07.2007 ora 4.15, se intrerupe alimentarea cu energie electrica a retelei de contact din Piata Eroii Revolutiei

   

    

   

In vederea continuarii lucrarilor pentru realizarea structurii de rezistenta a pasajului pietonal subteran in zona caii de rulare din Piata Eroii Revolutiei, se intrerupe alimentarea cu energie electrica a retelei de contact si circulatia tramvaielor in aceasta zona in perioada sambata 30.06. ora 0,30 – luni 02.07.2007 ora 4,15.
Din aceasta cauza traseele de transport public din zona se modifica, astfel:
Linia 7 de tramvaie va functiona numai intre CFR Progresul si Sura Mare, pe Sos. Giurgiului.
Linia 15 de tramvaie va functiona pe traseul actual intre Complex RATB Titan si intersectia Bd.Camil Ressu/Sos.Mihai Bravu, apoi modificat in ambele sensuri prin Sos. Mihai Bravu, Cal. Vacaresti, Sos. Oltenitei, pana la cap linie Sura Mare.
Liniile 19 si 25 de tramvaie se suspenda.
Linia 323 de autobuze va functiona pe un traseu prelungit de la Pod Timpuri Noi pana la Bd. C. Ressu, pe Str. Nerva Traian, Bd. O. Goga, Cal. Vitan, Sos. Mihai Bravu, Str. Dristorului cu intoarcere pe Bd. C. Ressu si Cal. Dudesti.
Pentru preluarea calatorilor pe tronsonul parasit de tramvaiele liniei 25, se infiinteaza linia naveta de autobuze 611 care va functiona intre Sura Mare si intersectia Sos. Progresului/Cal. Rahovei, prin Sos. Giurgiului, Piata Eroii Revolutiei, Sos. Viilor, Sos. Progresului, cu intoarcere prin Cal. Rahovei, Str. Odoarei, Str. Nasaud, Sos. Progresului, apoi traseul de ducere.
Abonamentele eliberate pentru liniile 15 si 19 de tramvaie vor fi valabile si pe linia de autobuze 323 iar cele eliberate pentru linia 25 vor fi valabile si pe linia 611.